Produkty
{{product.title}} {{(product.price | customCurrency)}}
Kategorie
{{(basket.prices.totalPrice | customCurrency)}}{{getBasketItemCount(basket.items)}}
{{basketItem.product.title}}
{{basketItem.quantity}}x {{basketItem.product.title}}
{{ $index > 0 ? ', ' : '' }}{{ isColorParameter(parameter) ? getColorText(parameter) : '' }}{{ !isColorParameter(parameter) ? parameter : '' }}
{{(getProductPrice(basketItem) | customCurrency)}}
{{additiveServiceWithPrice.name}}
{{(additiveServiceWithPrice.price | customCurrency)}}
{{basket.coupon.name}}
-{{(basket.prices.totalDiscountPrice | customCurrency)}}

Hoblovací nože pro hoblování, protahování a srovnávání.  

Jedna z prvních operací při práci ve stolárně je srovnávání a tloušťkování dřeva na požadovaný rozměr. Srovnat dřevěnou desku můžete na srovnávačkách od HOBBY po PROFI provedení. Jen je potřeba vždy odstranit jakékoliv kovové nečistoty (hřebíky, střepiny) z materiálu, aby jste si nepoškodili hoblovací nože. Nejenže byste přišli o nástroje, ale také byste museli přenastavovat a ustavovat nože nové, což mnohdy zabere dost času. Takže pozor, hoblovat, nebo protahovat jen čisté dřevěné materiály. 
 
hoblovaci-noze-pilana-800x600-logo.jpgPodstatnou částí při výběru hoblovacích nožů je kvalita materiálu nožů. Jistěže ne všichni potřebují hoblovací nože s břitem z SK, ale taky by nebylo vhodné používat nože DS (které se většinou dodávají v HOBBY strojích pro svou nízkou pořizovací cenu) pro větší kvalitnější práci. V naší nabídce najdete tradiční nože z materiálu HSS 18%W u kterých si nejvíce ceníme dobrý poměr kvalita / cena. Jsme schopni vám však nabídnout i hoblovací nože z ostatních materiálů. Poptejte na obchod@nastrojebrno.cz

SK hoblovací nože 

Mají na materiál těla z konstrukční ocele napájený stříbro-měděnou pájkou břit ze slinutého karbidu (SK). Tento břit umožňuje delší životnost do nabroušení (tím uspoří jak cenu ostření, tak i dobu výměny a seřízení nožů). Nevýhodou však je větší křehkost a vyšší cena oproti rychlořezným ocelím. Použití nachází u srovnávání a tloušťkování desek z tvrdého dřeva, desek s lepidlem a u vysokých řezných výkonů. 

DS hoblovací nože 

Přesný opak hoblovacích nožů s SK břity. Jsou měkčí, mají menší životnost, nejsou však tak náchylné na vyštípnutí a mají bezesporu nižší pořizovací hodnotu. V současné době se již téměř nepoužívá nástupem kvalitních HSS hoblovacích nožů. Používá se u opracování měkkého dřeva. 

HSS hoblovací nože 

Jsou vyrobeny z nástrojové oceli slitinové s většími přísadami legujících prvků. U hoblovacích nožů je to především Wolfram (W), který dává materiálu tvrdost a odolnost proti otěru. Podle obsahu tohoto prvku rozlišujeme základní dva materiály: 6%W, někdy označovaný jako HS a 18%W, označován HSS 18%W. 
 
Po mnoholetých zkušenostech s našimi zákazníky jsme se ustálili na nabídce hoblovacích nožů 18%W. Vychází nám srovnání cena / kvalita (užitná hodnota) jako nejlepší. 
 
hoblovaci-nuz-rojek-800x600-logo.jpgJiný výběr hoblovacích nožů již moc nemůžete ovlivnit. Pokud máte hoblovku, protahovačku, nebo kombinaci z produkce firmy ROJEK, nezbývá vám nic jiného, než si pořídit hoblovací nože se zářezy na stranách typ ROJEK, pro hlavy seřizovacích šroubů. Do strojů ostatních výrobců se zpravidla osazují hoblovací nože bez zářezů (hladké). Doporučujeme však před objednání nových nožů zkontrolovat, které hoblovací nože jsou ve vašem stroji osazeny. 

Expresní doručení Zboží skladem expedujeme do 24 hodin

Množstevní slevy Při nákupu více kusů Vám nabídneme slevu

Doprava Zboží vám zašleme ověřenými doručovateli

Široký sortiment Máme rozsáhlý sortiment od mnoha výrobců

Moderní eshop od  Webmiumeshop