Produkty
{{product.title}} {{(product.price | customCurrency)}}
Kategorie
{{(basket.prices.totalPrice | customCurrency)}}{{getBasketItemCount(basket.items)}}
{{basketItem.product.title}}
{{basketItem.quantity}}x {{basketItem.product.title}}
{{ $index > 0 ? ', ' : '' }}{{ isColorParameter(parameter) ? getColorText(parameter) : '' }}{{ !isColorParameter(parameter) ? parameter : '' }}
{{(getProductPrice(basketItem) | customCurrency)}}
{{additiveServiceWithPrice.name}}
{{(additiveServiceWithPrice.price | customCurrency)}}
{{basket.coupon.name}}
-{{(basket.prices.totalDiscountPrice | customCurrency)}}

SEPARÁTORY

Úprava dřevěného materiálů broušením vytváří odpad z pilin, který odstraníte z materiálu odsáváním, nebo vysáváním. Podle toho, jak velkou plochu opracováváte, nebo jak velký úběr materiálu při opracovávání máte nastaven.

V každém případě musíte odpad odstranit. A to bývá vždy spojeno s naplněním nějakého odpadního místa (vaků). A čím více budete materiál opracovávat, tím více se bude odpad množit a tím častěji budete muset trávit čas vyprazdňováním odpadního prostoru. Otrava, co? Pro oba způsoby odsávání, či vysávání, máme pro vás zjednodušení práce s odpadem. Před vysavač, nebo odsavač jednoduše připojíte separátor odpadu a do odsávacího prostoru bude proudit vzduch, zbavený největších nečistot.

 

SEPÁRÁTOR 50

separator-50-set-1326.jpgTento separátor je základní cyklon, který je určen pro připojení před průmyslové vysavače, jako první předstupeň filtrace, k zbavení 99% odpadu. Pro samotný odpadní pytel ve vysavači tímto krokem moc odpadu nezůstane. Tím, že separátor postavíme na odpadní prostor, který se dobře vysypává, např. větší plechová nádoba, ušetříte nepříjemnou práci s častým vysypáváním vasávacích sáčků a zvýšíte jejich životnost.

Separátor 50 vám dodáme jak samostatně, tak i s příslušenstvím jako SET.

 

 

SEPARÁTOR 125 a 150

Tyto separátory používáme při odsávání většího množství odpadu, odsávaného odsavači pilin. Velkou výhodou separátorů je zbavování odsávaného vzduchu částic, které se mají tendenci zachytávat na rotor odsavač (textilní vlákna, špony..), které by časem mohly poškodit odsavač.

separator-125.jpgSeparátor 125 je vhodné použít pro odsavače do odsávací kapacity 1 500 m3/h. To znamená pro odsavače řady do FT200. Před vyšší řadu odsavačů od FT202 a výš je vhodné řadit separátor 150. Rozdíl mezi těmito separátory je také v materiálu provedení. Separátor 125 je z plastu, separátor 150 je z kovu.separator-150.jpg

 

Práci se separátorem si prohlédněte zde:

 

Expresní doručení Zboží skladem expedujeme do 24 hodin

Množstevní slevy Při nákupu více kusů Vám nabídneme slevu

Doprava Zboží vám zašleme ověřenými doručovateli

Široký sortiment Máme rozsáhlý sortiment od mnoha výrobců

Moderní eshop od  Webmiumeshop