Produkty
{{product.title}} {{(product.price | customCurrency)}}
Kategorie
{{(basket.prices.totalPrice | customCurrency)}}{{getBasketItemCount(basket.items)}}
{{basketItem.product.title}}
{{basketItem.quantity}}x {{basketItem.product.title}}
{{ $index > 0 ? ', ' : '' }}{{ isColorParameter(parameter) ? getColorText(parameter) : '' }}{{ !isColorParameter(parameter) ? parameter : '' }}
{{(getProductPrice(basketItem) | customCurrency)}}
{{additiveServiceWithPrice.name}}
{{(additiveServiceWithPrice.price | customCurrency)}}
{{basket.coupon.name}}
-{{(basket.prices.totalDiscountPrice | customCurrency)}}

Odsavač pilin a prachu

Osavač pilin FT200 s PVC odpadnímy pytlyPři obrábění dřeva vznikají dřevěné třísky, různé velikosti, které mají za následek zhoršenou kvalitu pracoviště. Především po stránce zdraví pracovníků, ale také zhoršení funkčnosti strojů. Pokud by jsme se tímto problémem nezabývali delší dobu, může nastat velký problém vůbec stolárnu zprovoznit. Dřevěný odpad můžeme likvidovat mechanicky (koště), nebo si na pomoc vzít stroje k tomuto účelu sestrojené – odsavače pilin. Podle velikosti třísky je vhodné volit jednotlivé typy odsávání. Kutil, nebo drobný živnostník jistě nepotřebuje velkou filtrační jednotku a spokojí se s menším, jednopytlovým odsavačem.

Odsavač pilin - Profesionální použití

Odsavač pilin a prachu FT504Odsávání stoláren je nutné provádět profesionálními odsavači, které si můžete u nás pořídit i s odbornou radou, který typ, ke kterému stroji.  Můžete použít jednopytlový odsavač pilin k jednomu konkrétnímu stroji, nebo použít vícepytlový k několika strojů zároveň. Dvoupytlový odsavač ADAMIK FT202 se například hodí k připojení k pásové brusce, která produkuje velké množství jemných pilin. Ten samý odsavač lze připojit k formátovací pile, která má sloučené horní a spodní odsávání. Pro spodní frézky, nebo srovnávačky s protahem je vhodnější volit odsavač pilin se silnějším výkonem a není již podstatné tak objem filtrované plochy.  Nejčastější princip odsávání dřevěných pilin z větší stolárny, nebo dřevovýroby je centrální odsávání. Tyto jednotky dokáží velmi efektivně odsávat prach a piliny z celého provozu do jednoho centrálního sběrného místa.

Expresní doručení Zboží skladem expedujeme do 24 hodin

Množstevní slevy Při nákupu více kusů Vám nabídneme slevu

Doprava Zboží vám zašleme ověřenými doručovateli

Široký sortiment Máme rozsáhlý sortiment od mnoha výrobců

Moderní eshop od  Webmiumeshop